دسته‌ها
آموزش آشپزی بام کنف

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی


طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

peachy1 creamy jelly1 طرز تهیه ژله خامه ای هلویی

 

مواد لازم برای ژله خامه ای هلویی : برای یک پیرکس 9×13 سانتیمتری

  ژله هلوی 2 بسته 170 گرمی  (340 گرم می شود)
 پودر ژلاتین  14 گرم یا 1و نیم قاشق غذاخوری
آب جوش  1 پیمانه
 آب سرد 1 پیمانه
شیرعسل حدود 397 گرم
هلو اسلایس شده حدود 425 گرم

 

طرز تهیه ژله خامه ای هلویی :

1 بسته ژله را طبق دستورالعمل روی بسته درست کنید، داخل پیرکس بریزید و 1-2 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از 45 دقیقه، شروع کنید به درست کردن لایه دوم. پودر ژلاتین را با 1 پیمانه آب جوش مخلوط کنید تا کاملا حل شود، 1 پیمانه آب سرد بریزید و مخلوط کنید، وقتی خنک شد شیرعسل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

 

بعد حدود 30 دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند (بیشتر از 45 دقیقه نماند) و به آرامی روی لایه اول بریزید و در یخچال بگذارید. بعد از حدود 5 دقیقه اسلایس های هلو را روی آن بگذارید، باید داخل آن فرو برود و دوباره در یخچال بگذارید. اینطوری روی دسر نمی آیند. دومین بسته ژله هم درست کنید و بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، (30 دقیقه بعد) به آرامی روی دسر بریزید و در یخچال بگذارید.

بیشتر بخوانید:  عکس نوشته های عاشقانه مخصوص لحظات خدافظی

 

بعد این که ژله سفت شد آن را برش بزنید و نوش جان کنید.

نوشته طرز تهیه ژله خامه ای هلویی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع